Har du gode ideer til udvikling?

– så har vi et kvalificeret bud på hvordan

Uanset om det er omfattende strategier fra ledelsesgruppen som skal implementeres – eller konkrete, dagligdags situationer, som I ønsker at få skabt et bedre flow i – udvikler vi skræddersyede og integrerede forløb, der tager udgangspunkt i jeres virksomhed. Vores erfarne fagspecialister arbejder i tværfaglige teams på at sammensætte effektive løsninger, der systematisk opkvalificerer jeres evner indenfor ledelse og kommunikation.

Konsulentydelser

Vores team af tværfaglige konsulenter spænder bredt og favner en række ledelsesstile, processer og strategier – fra klassisk LEAN til komplicerede organisationsforandringer.
Vores faglighed indenfor både management, kommunikation og psykologi, giver dig ro og overblik i forandringsprocesser.

Integrerede løsninger

Vi er eksperter i at styrke implementering af et fælles kompetenceløft ved at kombinere forskellige tilgange. Eksempelvis ved – i forandringsprocesser – at integrere kurser med konsulentbistand, mentorforløb og coaching.
Vi har et udvalg af forskellige fagspecialister klar til at designe, udføre og rådgive omkring jeres løsning.
Ved forandringsprocesser kan du også gøre brug af vores (organisations)psykologer, som alle er erfarne kræfter på området.

Workshops og seminarer

Med rig mulighed for erfaringsudveksling og vidensdeling laver vi også workshops og seminarer.
Disse aktiviteter kan enten stå alene eller indgå som en del af en integreret løsning.

Interne kurser – få kurset ud til jer

Der er en bonus ved, at teamet bliver opkvalificeret sammen. Det giver et kompetence kick-off der er fælles, hvilket er ekstra gavnligt for motivation, læring og forankring af nyt i teamet og virksomheden.
Når man er på kursus sammen med sine daglige kollegaer, genererer gruppedynamikken i sig selv en værdifuld synergi og teambuilding, der optimerer mulighederne for at integrere den nye fælles viden og forme en fælles kultur omkring den. Dertil er der både god logistik og økonomi i at opkvalificere i flok.

Skræddersyede kurser

Vores tværfaglige undervisningsteam har gennem tiden udviklet mange skræddersyede kurser og brancherelaterede forløb. Det har givet værdi for både danske og internationale virksomheder.
Den værdi og erfaring vi har akkumuleret, breder vi gerne ud og deler med dig og din virksomhed
Vi har i samarbejde med virksomhederne tilrettelagt træning omkring fx samarbejde, cross cultural understanding, LEAN in administration, motivation i gruppen, faglig feedback og operational management.

Vi vil gerne have en snak om, hvordan vi i fællesskab sammensætter træningsforløb, der styrker dig, dine kollegaer og din virksomhed. Har du et behov, en ide eller et ønske; bidrager vi med et kvalificeret bud på hvordan.

Executive coaching

Dette coachingspeciale indeholder en meget personlig del og en professionel del: Det handler bl.a. om, hvordan du træder tydeligere i karakter ved at finde ind i din egen personlige lederstil. Den proces er vi eksperter i at guide i.
Executive coaching indeholder en kombination af en coaching del og en management del; og kan typisk gå helt ned i detaljen på, hvordan jeg som leder agerer i helt konkrete situationer på jobbet. Hos os får du en coach, der selv er leder. Vi er alle internationalt certificerede coaches med de længste uddannelser på området. Dertil kan du vælge en coach, der også har en psykologisk baggrund.

Teamcoaching

Teamcoaching er et perfekt udgangspunkt for at optimere samarbejdet, italesætte og cementere fælles målsætninger blandt dig og dine kollegaer – og dermed skabe et endnu mere stærkt og sammentømret team.
Ved teamcoaching får vi ofte fat i nogle dybereliggende og yderst relevante strukturer.
Vores teamcoaches har kompetencer indenfor den klassiske coaching og er derudover absolutte eksperter i gruppedynamikker. De er selv ledere, internationalt certificerede og har en psykologisk baggrund.
Teamcoaching er et fornuftigt, økonomisk alternativ til individuel coaching – og i visse henseender en mere hensigtsmæssig metode.

Teambuilding

Teambuilding er bedst og giver jer størst værdi, når det er tilrettelagt som en kombination af læring og fælles aktiviteter med henblik på et specifikt læringsudbytte.
Vi er særligt stærke i gruppedynamikker og socialpsykologi – om hvordan teamet fungerer, kommunikerer og performer bedst. Herunder hvordan man bliver et mere robust og engageret team, der får de bedste personlige, sociale og faglige kompetencer frem i hinanden.

Vi oplever ofte, at udvikling af de bedste ideer og løsninger starter over en kop kaffe.
Vi nyder en uformel snak – så ring og aftal et kaffemøde.

Kontakt

Bliv ringet opellerModtag en E-mail


Jeg er interesseret i:

Mere info om kurserSkræddersyede kurserExecutive & teamcoachingKurser i udlandHjælp til det rette kursusAndet

Kontakt os